ÅRETS JULEGAVE – EN GAVE MED MENING

Stadig flere ser betydningen av å gi en julegave til ideelle formål. Ønsker du eller din bedrift å gjøre en forskjell for noen som trenger det i år?

Årets julegave går til IMPACTs nye og spennende prosjekt i Myanmar.

IMPACT holder for tiden på å utvikle et nytt spennende program i Myanmar, som skal styrke helsetilbudet til ca 320.000 mennesker i elvedeltaet rundt Labutta Township i Ayeyarwady Regionen.

I tillegg til å styrke helsetilbudet i regionen skal IMPACT å opprette ‘Female Health Forums’ – grupper som er ledet av kvinner – for kvinner. Målet er å bedre helseopplysningen innen temaer som kvinnehelse, hygiene og santiære forhold, kvinners rettigheter, kost og ernæring og forebygging av sykdom og unødvendige funksjonshemninger. Dette er en modell vi har lykkes med i andre IMPACT-land, bl.a i Kambodsja og Bangladesh der vi når ut til over 20.000 kvinner hver måned gjennom ‘Mother’s Clubs’.

For å kunne utføre prosjektene våre er vi avhengig av å samle inn nok midler. Hjelp oss å hjelpe! Gi din julegave til IMPACT’s arbeid i Myanmar.

Vårt mål er å samle inn 100.000 kr før Jul til å starte programmet. Du kan gi en donasjon direkte inn i innsamlingsaksjonen vi har opprettet via BetterNow , eller ta kontakt for å avtale faktura eller andre muligheter.

 

 

 

Vi sender deg i løpet av kort tid en epost med et pent takkekort til deg selv eller til personen du gir på vegne av. Bedrifter kan ta kontakt for å  få tilpasset gavekortet med firmalogo og/eller personlig hilsen til ansatte eller kunder. Send en e-post til contact@impactnorway.org

Skattefradrag: IMPACT Norway er godkjent som frivillig organisasjon med rett til skattefradrag etter skatteloven § 6-50. Gaver mellom kr 500-40.000 kr kan giver trekke fra på skatten.  

Eksempel på julegavekort fra bedrift til ansatte eller kunder:

Eksempel på julegavekort fra privatperson: