ÅRETS JULEGAVE – EN GAVE MED MENING

Stadig flere ser betydningen av å gi en julegave til ideelle formål. Ønsker du eller din bedrift å gjøre en forskjell for noen som trenger det i år?

Årets julegave går til IMPACTs nye og spennende prosjekt i Myanmar.

IMPACT holder for tiden på å utvikle et nytt spennende program i Myanmar, som skal styrke helsetilbudet til ca 320.000 mennesker i elvedeltaet rundt Labutta Township i Ayeyarwady Regionen.

I tillegg til å styrke helsetilbudet i regionen skal IMPACT å opprette ‘Female Health Forums’ – grupper som er ledet av kvinner – for kvinner. Målet er å bedre helseopplysningen innen temaer som kvinnehelse, hygiene og santiære forhold, kvinners rettigheter, kost og ernæring og forebygging av sykdom og unødvendige funksjonshemninger. Dette er en modell vi har lykkes med i andre IMPACT-land, bl.a i Kambodsja og Bangladesh der vi når ut til over 20.000 kvinner hver måned gjennom ‘Mother’s Clubs’.

For å kunne utføre prosjektene våre er vi avhengig av å samle inn nok midler. Hjelp oss å hjelpe! Gi din julegave til IMPACT’s arbeid i Myanmar.

Vårt mål er å samle inn 100.000 kr før Jul til å starte programmet. Du kan gi en donasjon direkte inn i innsamlingsaksjonen vi har opprettet via BetterNow (her er det også enkelt å starte en dine egen innsamling som du kan dele med venner og bekjente), eller ta kontakt for å avtale faktura eller andre muligheter.

 

 
 

Du vil i løpet av få dager motta per mail et pent takkekort til deg selv eller til personen du gir på vegne av. Ta gjerne kontakt om du ønsker kortet tilpasset med firmalogo og/eller personlig hilsen til dine ansatte eller kunder. Send en e-post til contact@impactnorway.org

Skattefradrag: IMPACT Norway er godkjent som frivillig organisasjon med rett til skattefradrag etter skatteloven § 6-50. Gaver mellom kr 500-40.000 kr kan giver trekke fra på skatten.  

Eksempel på julegavekort fra bedrift til ansatte eller kunder:

Eksempel på julegavekort fra privatperson: