Hvem er vi

IMPACT Norway er opptatt av at mest mulig av innsamlede midler skal gå dit de gir ønsket nytteeffekt – ute i prosjektlandene – og drives derfor med en liten administrasjon og stor grad av frivillighet her i Norge.

Administrasjon og Styre

Ida Schage Donovan Daglig LederIda Schage Donovan
Daglig leder

Telefon: +47 98 42 07 91
Email: ida.donovan@impactnorway.org

Ida har et brennende engasjement og variert erfaring fra bistandsprosjekter både i Norge og internasjonalt.  Hun har en Bachelor i Engelsk språk fra Universitetet i Oslo.

Ida har bodd og jobbet flere år i Kambodsja, hovedsakelig med den lokale organisasjonen ABCs & Rice  som sørger for utdanning og helsetilbud til lokalbefolkningen. Hun har vært involvert i IMPACTs arbeide i flere år – både som frivillig medarbeider, praktikant og prosjektrådgiver,  før hun tok over som daglig leder i august 2020.

«Impacts prosjekter bidrar til å styrke lokalsamfunn »


Kristin Holdø Hansen OIshi Styreleder

Kristin H. Oishi
Styreleder

Telefon: +47 48 28 45 21
Email: kristin.hansen@impactnorway.org

Kristin har vært en sentral del av IMPACT Norway de siste seks årene, hvor hun bl.a. har jobbet som Markedssjef og Programansvarlig. Hun har en Master i International Business og spesialisering i Interkulturell Kommunikasjon og Globalt Samarbeid og Sørøst Asia-studier.

Kristin har 15 års internasjonal erfaring fra lav- og mellominntektsland, og solid erfaring fra både næringsliv og utviklingsarbeid.  Hun Grunnla blant annet det prisbelønnede hotell- og utdanningsprosjektet Soria Moria Educational Development Program i Kambodsja.

«Hjelpen er direkte og det er lett å se varige resultater»

.

Peter Daae GrunleggerPeter Daae
Grunnlegger og Styremedlem

Telefon: +47 90 74 75 09
Email: peter.daae@impactnorway.org

Peter er grunnleggeren av IMPACT Norway og jobbet som daglig leder for stiftelsen frem til 2020. Han er utdannet Siviløkonom, og har tidligere jobbet som banksjef og drevet egen rådgivningsvirksomhet med vært aktiv som styreleder og styremedlem i forskjellige mellomstore bedrifter.

Han har tidligere arbeidet mye med tekniske hjelpemidler for funksjonshemmede, telemedisin, og med miljøteknologi.  Peter har lang erfaring fra utviklingsarbeid, spesielt i Asia, og var honorær generalkonsul til Oslo for Bangladesh  fra 2003-2015.

«De mange prosjektene er gjennomgående meget kostnadseffektive»

.

Finn Arctander Styremedlem

Finn Arctander
Styremedlem

Finn er utdannet markedsøkonom og har mangeårig leder- og næringslivserfaring, samt mye erfaring fra arbeid med helse og miljøprosjekter i Asia og Afrika.

Han har nylig gått av med pensjon som leder av Stiftelsen Fossumkollektivet, en stor privat aktør innenfor behandling av rusmisbrukere i Norge.

Finn har vært en sentral del av IMPACT de siste 20 årene. Han har vært med i styret siden 2001 og har deltatt på en rekke feltreiser, fagkonferanser og prosjektoppfølging for IMPACT Norway.

“Ubyråkratisk og målrettet organisasjon”

.

Tine Venaas Styremedlem

Tine Venås Kjeldsen
Styremedlem

Tine er kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået Nucleus og har 9 års erfaring fra arbeid i Asia og Midtøsten. Hun har en master i Internasjonal journalistikk fra Hong Kong, samt studier innen statsvitenskap og kinesisk kultur og språk.

Tine har et stort engasjement og har hatt flere verv blant annet i FN-nettverket Global Compact, IKT-Norges prosjektgruppe for bærekraft og End Child Prostitution and Trafficking (ECPAT).

Hun  leder også et norskprogram hos Helseforum for Kvinner.

.

.

 

Sumeet Patpatia Singh Styremedlem

Sumeet Patpatia Singh
Styremedlem

Sumeet er Digital Transformation Advisor i Ramboll Group og har jobbet 9 år i Telenor, senest i CEO Office.

Sumeet har etablert og ledet Den Norske Turbandagen og Unge Sikher.

Visjonen til Turbandagen er å gjøre Norge til verdens beste land å være annerledes i, en drøm som arrangeres av ca 400 frivillige og tiltrekker 20-30.000 besøkende på årlig basis!

.

.

.

Maria Loen Styremedlem

Maria Loen
Styremedlem

Maria er utdannet Gestaltterapeut (MNGF) med spesialutdanning innen konflikthåndtering. Utover arbeidet som terapeut har Maria en solid bakgrunn fra næringslivet, inkludert flere styreverv.

Maria har Bachelorgrad fra Norges Markedshøyskole og grunnfag i U-landsstudier. Hun har tidligere vært engasjert i Røde kors og en pådriver for utviklingen av konseptet rundt samtalegrupper.

.

.

.

.

Thomas Holdø Hansen Styremedlem

Thomas Holdø Hansen Oishi
Styremedlem

Thomas har bakgrunn fra reiselivsbransjen med fokus på bærekraftig turisme og stort sosialt engasjement. Han har en BA i reiseliv fra University of Brighton, samt praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og spesialisering i internasjonal forståelse og samarbeid.

Thomas har bred internasjonal erfaring med spesielt fokus på Kambodsja og Sørøst Asia.

Han har også fått den ærefulle tildelingen ‘Royal Order of Sahametrei for ‘utmerkede tjenester til kongen og til folket i Kambodsja’, blant annet for sitt langsiktige arbeid med  The Military Handicap and Development Center (MHDC).

.

.

Marie Torvold styremedlemMarie Tørvold
Styremedlem

Marie jobber i avdelingen International Development Advisory Service (IDAS) i KPMG. Hun har flere års erfaring med økonomi og forvaltning i bistand, og har jobbet med flere land i Asia, Midtøsten og Afrika.

Marie har tidligere erfaring som styreleder i Samfunnsinnovatørene og styremedlem i Gründerskolen alumni.

.

.

.

.


Executive Advisory BOard

Mette Solberg Fjeldheim RådslederMette Solberg Fjeldheim
Rådsleder

Epost: mette.s.fjeldheim@impactnorway.org

Mette har en Cand. Mag. fra Universitetet i Bergen innen humaniora, og videre studier i Featurejournalistikk fra HiOA, samt prosjektledelse og markedsføringsledelse fra BI. Hun er grunnlegger av reisemagasinet og -bloggen www.reiselykke.no, og jobber også som frilansskribent og innholdsredaktør hos  Aschehoug.  Metter har vært en viktig støttespiller for IMPACT gjennom styreverv, prosjektoppfølging og deltakelse på fag-konferanser.

«De fleste som reiser en del ser at verden ikke er rettferdig og at vi som vokser opp i Norge er svært priviligerte. Impact Norway er en organisasjon som skjønner hva som trengs, hvor det trengs og som med små midler gir flere en mulighet til et bedre liv der de bor»