Gi synet i gave

Trenger du tips til en annerledes og ikke minst meningsfull gave?

For 300 kr kan du gi en person med grå stær synet tilbake gjennom en operasjon på IMPACTs sykehusbåt «Jibon Tari» i Bangladesh.  

Du kan enkelt kjøpe operasjonen her, og i løpet av kort tid sender vi deg et gavekort på mail som du kan gi digitalt eller  skrive ut og pakke inn.

En meningsfull gave som gleder flere en bare mottaker!

Gi synet i gave

Kjøp operasjonen her

Grå stær

IMPACT har utviklet flere programmer der vi opererer grå stær. Blant annet på sykehustoget “Lifeline Express” i India og, på det flytende sykehuset “Jibon Tari” i Bangladesh. Her utføres mange tusen øyeoperasjoner hvert år, til en gjennomsnittlig kostpris på 300 kroner per operasjon.

En av de viktigste årsakene til at man får “grå stær” i Asia, er det ubønnhørlige, sterke sollyset som som sakte, men sikkert blinder så mange. Over 32 millioner mennesker i verden er “unødvendig blinde”.  Tidligere var grå stær operasjoner både kompliserte og kostbare. I dag kan man utføre en operasjon på 5 minutter til en kostnad på 300 kr. Selv ute i vanskelig tilgjengelige områder i elevdeltaet i Bangladesh.

Se for deg det flytende sykehuset i Bangladesh. Ankret opp i et elveleie langt unna allfarvei og de store byene. Menneskene som bor der er fattige og uten helsetilbud. Her  utføres en mengde synsundersøkelser, og der det er behov behov utføres kirurgiske inngrep. Den effektive organiseringen gjør at man kan operere 40-60 grå stær pasienter – hver dag!

Det nytter å hjelpe!

Etter å ha vært i drift i mer enn 20 år, har titusener fått synet tilbake som følge av IMPACT’s inngrep. Men det er fortsatt stort behov. Gi ditt bidrag – gi noen synet i gave!

Klikk her for å se en film om grå stær-operasjoner på Jibon Tari i Bangladesh, laget av Al Jazeera.

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping