God innsats på Moltemyr Skole

Moltemyr Skole har lenge vært en trofast støttespiller for IMPACT Norway. I fjor markerte vi avslutningen på et 5-årig samarbeid  med støtte til Bangladesh. Avslutningen på Bangladesh-samarbeidet betyr ikke at Moltemyr Skole og IMPACT Norway skiller lag – tvert imot. Det er inngått nytt samarbeidsavtale, hvor hjelpen skal rettes mot Nepal.

img_2073 img_2077

Onsdag 16. november deltok IMPACT Norways grunnlegger, Peter Daae, på den Internasjonale dagen på Moltemyr Skole. Bildene viser den symbolske delen av åpningsseremonien, der bånd i nepalesiske og norske farger knyttes sammen av fagleder Dag Grøtterud og grunnlegger Peter Daae.

Tidligere på dagen underviste Peter for entusiastiske elever i 4., 7. og 9. klasse, der han fortalte om forholdene for befolkningen i Nepal og om hvordan IMPACT jobber der.

foreldre“Jeg hadde en fantastisk dag hos Moltemyr og er rørt over den store entusiasmen hos elever, foreldre og blandt skolens ansatte.”
– Peter Daae

Foreldre strømmet til for å hjelpe, og det ble blant annet samlet inn penger gjennom salg av internasjonal mat. På bildet ser man foreldre som flittig lager vårruller.