God innsats på Moltemyr Skole

Moltemyr Skole har lenge vært en trofast støttespiller for IMPACT Norway. I fjor markerte vi avslutningen på et 5-årig samarbeid  med støtte til Bangladesh. Avslutningen på Bangladesh-samarbeidet betyr ikke at Moltemyr Skole og IMPACT Norway skiller lag – tvert imot. Det er inngått nytt samarbeidsavtale, hvor hjelpen skal rettes mot Nepal.

img_2073 img_2077

Onsdag 16. november deltok IMPACT Norways grunnlegger, Peter Daae, på den Internasjonale dagen på Moltemyr Skole. Bildene viser den symbolske delen av åpningsseremonien, der bånd i nepalesiske og norske farger knyttes sammen av fagleder Dag Grøtterud og grunnlegger Peter Daae.

Tidligere på dagen underviste Peter for entusiastiske elever i 4., 7. og 9. klasse, der han fortalte om forholdene for befolkningen i Nepal og om hvordan IMPACT jobber der.

foreldre«Jeg hadde en fantastisk dag hos Moltemyr og er rørt over den store entusiasmen hos elever, foreldre og blandt skolens ansatte.»
– Peter Daae

Foreldre strømmet til for å hjelpe, og det ble blant annet samlet inn penger gjennom salg av internasjonal mat. På bildet ser man foreldre som flittig lager vårruller.

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping