IMPACTs covid-19 respons

Våre IMPACT-partnere rundt i verden jobber hardt for å forberede lokalsamfunnet på koronapandemien og forebygge mot covid-19. Samtidig jobbes det med å sikre at de fortsatt opprettholdes et minimumshelsetilbud til den mest sårbare og marginaliserte delen av befolkningen.

Våre IMPACT partnere forteller at de har fått mange nye utfordringer som følge av pandemien.

Dr. Kabir fra IMPACT Foundation Bangladesh sørger for å holde hjulene i gang ved Impact Masudul Haque Memorial Community Health Centre (IMHMCHC) i Chuadanga.

Hans klare oppfordring til folk som ikke har helt nødvendige ærend er «Stay home».

NYE utfordringer

IMPACT Nepal forteller at de trenger midler til innkjøp av medisinsk utsyr til Covid-19 testing (PCR-maskin) og smittevern (PPE) til offentlige helseinstitusjoner. I tillegg trenger de støtte til «emergency food packs» for å støtte de mest utsatte og sårbare med livsnødvendige matrasjoner.

IMPACT Bangladesh forteller at de trenger støtte til å opprette 3 isolasjonsenheter i Chuadanga og Meherpur. Dette er viktig for å kunne hindre spredning. I tillegg trenger de støtte til «emergency food packs» for å støtte de mest utsatte og sårbare med livsnødvendige matrasjoner.

IMPACT på Sri Lanka har stort behov for støtte til «emergency food packs» for å støtte de mest utsatte og sårbare med livsnødvendige matrasjoner.

IMPACT India Foundation har fått forespørsel fra District Health Officer (DHO) of Palghar om å bidra med smittevernsutstyr, med spesielt behov engangshansker, masker og termometere. Dette haster da situasjonen er ganske kritisk i India!

Dr. Hamid fra IMPACT Pakistan har satt opp et «Emergency Kitchen« for a distribuere mat til sultne familier rundt Islamabad.

Den første dagen ble over 70 matrasjoner delt ut.

Som over alt i verden, er det de fattigste familiene som allerede sliter i hverdagen som møter de største utfordringer som følge av coronaviruset og nedstengingene. Uten oppsparte midler eller et sikkerhetsnettverk rundt seg er det ikke lett å plutselig stå helt uten inntekt. Dersom dette blir pågående over en lengre periode vil det lede til sult.

HJELP OSS Å HJELPE

  • 280 kr,- gir mat til én familie i 1 mnd. 
  • 1000 kr,- gir smittevernutstyr til 3 helsearbeidere 
  • 1500 kr,- gir såpe og hånddesinfeksjon til en sykehusavdeling i én måned 
  • 2200 kr,- gir én sykehusseng på en smitteenhet (isolat) på sykehus 

Du kan enkelt donere med Vipps 91182 , Paypal: donasjon@impactnorway.org eller sette
ønsket beløp inn på vår konto 6030.05.72068.

Vi har også satt opp en innsamling på Facebook som du finner her. Vi setter umåtelig stor pris på deling av denne. Så dersom du ikke har mulighet til å donere, men allikevel ønsker å hjelpe, er det til stor hjelp om du deler innsamlingen med ditt nettverk.

TAKK!!

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping