Kjøp kokebok og støtt The Lake Clinics arbeid!

Vann's kokebok

Khmer-kjøkkenet blir ofte oversett til fordel for det mer kjente vietnamsiske og det thailandske kjøkken – og det er synd. For har du først smakt khmermat, får du bare lyst på mer! 

Vi har skaffet til veie noen få eksemplarer av den lille kokeboken Vann’s Shared Secrets, som er viet til en rekke spennende retter fra Kambodjsa. Så hvorfor ikke utvide egen kokkekunst og støtte en god sak samtidig?

Inntektene går til The Lake Clinics arbeid

Om kokeboken

I den lille kokeboken Vann’s Shared Secrets får du i alt 19 oppskrifter, samt flotte fotografier fra Kambodsja og vakre illustrasjoner ved den britiske kunstneren Lisa-Marie Gibbs. Boken er på engelsk, har et lite og hendig format og er på i alt 64 sider.

Om The Lake Clinic

The Lake Clinic tilby helsetjenester og helseopplysning blant innbyggeren i ni av de vanskeligst tilgjengelige flytende landsbyene på Tonle Sap-innsjøen i Kambodsja.

Kjøp boken og støtt en god sak!

Boken koster kr. 299,- og inkluderer frakt. Send en e-post til contact@impactnorway.org med din bestilling og adresse, og vi sender deg faktura. NB! Begrenset antall! Her er det første mann til mølla prinsippet som gjelder.

I filmen under kan du bli med ut til en av landsbyene The Lake Clinic støtter; Pichakrey:

Slide

IMPACT Norway
Drammensveien 145, N-0277 Oslo
og
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, N-0154 Oslo
Tlf: (+47) 984 20 791
contact@impactnorway.org

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

International Federation of Impact Organizations (IFIO)
FN-Sambandet

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping