Hjelp oss å stemme frem det mest kreative bidraget

Fristen for å sende inn bidrag til konkurransen har passert, og juryen har hatt en vanskelig oppgave med å velge ut 5 finalister blant så mange flotte kreative bidrag som har kommet inn.
Nå trenger vi hjelp til å velge ut det mest kreative bidraget som vinner en Amadeus Coperti DAB internett Radio donert fra Expert City, og et gavekort på massasje fra DaiKai (se bilde og beskrivelse av premiene inne i albumet).
Regler
Reglene er enkle. Du stemmer ved å «like» et bilde i albumet «Hjelp oss å stemme frem det mest kreative bidraget»Facebooksiden vår.
Det bildet som får flest «likes» (inne i albumet) innen Mandag 9 November 2015 kl 12.00 vinner hovedpremien.
Lykke til!
Om konkurransen

I  september og oktober kan du lese om vårt spennende kvinneprosjekt i Bangladesh på Q meierienes 1,75 l lettmelkekartonger. Dette synes vi er veldig stas, og vi feirer med en konkurranse med flotte premier. For å delta i konkurransen tar du et kreativt bilde av Q melkekartongen med IMPACTs prosjekt og legger ut på Facebook eller Instagram, merket med #impactnorwayQ. Husk å tagge IMPACT Norway (Instagram @impactnorway  Facebook Impact Norway). Har du lukket profil, kan du sende ditt bidrag til innboksen vår -eller på mail contact@impactnorway.org

Hver uke trekkes en ukesvinner som får en Music Angel Social Power. Hovedpremien er en iPad mini, som trekkes 2. November 2015. I tillegg deles det ut en flott overraskelsespremie for det mest kreative bidraget.

 

Konkurranseregler:

Generelle betingelser for deltagelse
Impact konkurransen avholdes fra 07. 09.2015 til 02.11.2015. Du deltar i konkurransen ved å legge ut et bilde av en Q melkekartong som omtaler  Impact Norways prosjekt på Instagram eller facebook, merket #impactnorwayQ. Husk å tagge Impact Norway.

Konkurransen er åpen for alle Instagram og Facebook-brukere i Norge. For at vi skal kunne motta ditt bidrag må du ha en åpen Instagram konto og/eller bilde være offentlig tilgjengelig på Facebook. (Har du lukket profil, kan du sende ditt bidrag til innboksen vår -eller på mail contact@impactnorway.org). Du kan delta flere ganger.

Vinnere & Premier
Det trekkes 8 ukesvinnere som hver vinner en Music Angel Social Power nødlader, og en hovedvinner som vinner en iPad mini. Vinneren trekkes blant de som har deltatt innenfor den oppgitte konkurranseperioden. I tillegg deles det ut en flott overraskelsespremie for det mest kreative bidraget. For å kåre det mest kreative bidraget trenger vi hjelp av publikum. En jury på 5 personer fra IMPACTs frivillighetsteam vil velge ut 5 finalister, og ber publikum om å stemme frem det beste bidraget .

Ukesvinnerene vil bli trukket ut hver mandag, men første trekning 14. september 2015. Hovedvinneren blir trukket ut 2. november 2015. Juryen vil samtidig kåre finalistene for det mest kreative bidraget, og publikum får en uke til stemme på sitt favorittbilde. Retningslinjer for dette vil bli publisert sammen med finalistene 2. november 2015.

IMPACT Norway forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinneren av konkurransen på sine hjemmesider, samt sin Instagram og Facebook konto.  Ved å delta i konkurransen aksepterer du samtidig denne offentliggjørelsen.

Juks
Impact forbeholder seg retten til å utelukke deltakere ved støtende eller truende adferd,  eller ved å ikke følge konkurranseinstruksene.

Databeskyttelse og markedsføring
Data som avgis i forbindelse med konkurransen, vil bli behandlet i overensstemmelse med norsk lovgivning. Personlige informasjoner gitt av deltakerne i forbindelse med konkurransen behandles derfor fortrolig. Personlige opplysninger blir utelukkende brukt til konkurransens formål og slettes etter konkurransens utløp.

 

Konkurransen avholdes av
Impact Norway, Meltzers gate 4, 0257 Oslo,  Norge. Epost: contact@impactnorway.org

Konkurransen er utviklet og administrert av IMPACTs frivillighetsteam, og har ingen tilknytting til Instagram eller Facebook. Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller organisert av Instagram eller Facebook. Q meieriene har blitt orientert om konkurransen.

Takk til konkurransens sponsorer:

Music Angel Social Power
Music Angel Social Power nødlader er et høy-kvalitets bærbart batteri, isom er i stand til å drive hvilken som helst USB-enhet.  Music Angel Social Power arbeider for å gi en lysere fremtid for barn i Rwanda gjennom et veldedighetsprosjekt som selger mobile batterier på festivalerLes mer  på deres hjemmeside www.musicangelsocialpower.com

Dai Kai Wellness Retreat
DaiKai tilbyr kavlitetsmasasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. Les mer på deres hjemmeside www.daikai.no

Expert City
Expert AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker, for å kunne tilby kundene et stort utvalg av kjente merkevarer til markedets laveste pris. Expert City ligger sentralt på Jernbanetorget rett ved svingen i det gamle NAF-huset. Du ønskes vedkommen inn for en hyggelig handel. Les mer på deres facebookside: www.facebook.com/expertcityshop.

Ukesvinnere:
Dette bilde ble trukket ut som første ukesvinner i Konkurransen. Gratulerer Tuva.
Dette bildet ble trukket ut som første ukesvinner i konkurransen.

Den første ukesvinneren ble trukket ut Mandag 14 september. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @tuvasigne. Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukesvinner 21.09.2015
Dette bildet ble trukket ut som andre ukesvinner i konkurransen.

Den andre ukesvinneren ble trukket ut Mandag 21 september. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @emiwahk  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet ble trukket ut som tredje ukesvinner i konkurransen.

Den tredje ukesvinneren ble trukket ut Mandag 28 september. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @samniengroeun  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet ble trukket ut som fjerde ukesvinner i konkurransen.

Den fjerde ukesvinneren ble trukket ut Mandag 5 oktober. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @kebablady  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet ble trukket ut som femte ukesvinner i konkurransen.

Den femte ukesvinneren ble trukket ut Mandag 12 oktober. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @momoo_potato  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet ble trukket ut som sjette  ukesvinner i konkurransen.

Den sjette ukesvinneren ble trukket ut Mandag 19 oktober. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @patersanh_siemreap  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet ble trukket ut som syvende ukesvinner i konkurransen.

Den syvende ukesvinneren ble trukket ut Mandag 26 oktober. Den heldige vinneren av en Music Angel Social Power er @agb.wig  Gratulerer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette flotte bildet ble trukket ut som vinner av hovedpremien
Dette flotte bildet ble trukket ut som vinner av hovedpremien

Vinneren av hovedpremien ble trukket ut Mandag 2 November.  Gratulerer så mye til den heldige vinner av en iPad mini –  Sanh Pater – og takk for dette flotte bildet fra Paris.

 

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping