IMPACT Lotteri – Vinn massasje til en verdi av 850kr hos DaiKai

 

Frister det med en times avslappende Aromaterapi, eller kanskje en eksotisk Kinesisk Tui Na eller Japansk Shiatsu Massasje?

IMPACT Norway lodder ut en times massasje til en verdi av kr 850 kr hos fantastiske DaiKai Wellness Retreat (Oslo). Inntektene går til IMPACTs samarbeidspartner The Lake Clinic (TLC) i Kambodsja.

Et lodd koster 15 kr. For å bli med i trekningen sender du en SMS med IMPACT 15 til 2380. Du kan delta så mange ganger du ønsker for å øke vinnersjansene.
Nb!
Dersom du ønsker å delta 3 ganger bør du sende IMPACT 15 til 2380 3 ganger – ikke send IMPACT 45.

Den heldige vinneren vil bli trukket ut fredag 29 august . Vinneren vil bli kontaktet per telefon, og vil også bli offentliggjort her.

Om The Lake Clinic

The Lake Clinic tilbyr gratis medisinsk behandling og helseopplysning til familier som bor i isolerte områder på Tonlé Sap-innsjøen og elvene omkring.  Kambodsja er et av verdens fattigste land, og Tonlé Sap-regionen er blant de fattigste i landet. Mangelen på grunnleggende kunnskap om sanitære forhold og hygiene er en av hovedårsakene til det omfattende behovet for medisinsk behandling i de flytende landsbyene. 

The Lake Clinic behandler årlig ca 20 000 pasienter.
The Lake Clinic behandler årlig ca 20 000 pasienter.

På grunn av lave inntekter, store avstander og høye bensinkostnader, bestemmer mange seg for å ikke søke medisinsk behandling. Derfor bringer TLC tjenestene direkte til dem. Med fem flytende klinikker, to legeteam og en ny, hurtiggående båt, gir TLC helsetjenester til 9 landsbyer på Tonlé Sap-innsjøen og Steung Sen-elven. Kambodsjanske leger, sykepleiere, jordmødre og støttepersonell, samt i blant utenlandsk frivillig helsepersonell, reiser til klinikkene og tilbyr profesjonelle helsetjenester, poliklinisk behandling og tidlig påvisning av sykdommer, grunnleggende helseopplæring, tannhelsetjenester og henvisning til sykehus på land ved behov.

Om DaiKai

Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet.
Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet.

DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. DaiKai ligger sentralt til, mindre enn 5 minutters gange fra Nationaltheatret stasjon, og har åpent alle dager fra 10:00 til 22:00. For mer Informasjon www.daikai.no

 

For å bli med i trekningen send SMS med IMPACT 15 til 2380
Lykke til!

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping