Start en innsamling

Nå kan alle våre venner starte en innsamlingsaksjon for IMPACT Norway. Enkelt er det også – du kan gjøre det hjemme fra sofaen på 1 – 2 – 3 . For å komme i gang, gå til innsamlinsgssiden vår. Velg prosjektet du ønsker å støtte, og opprett din egen innsamlingsaksjon. Spre så ordet om innsamlingsaksjonen på sosiale medier og begynn å motta donasjoner. Du kan hele tiden følge med på hvor mye som kommer inn og hvem som gir. Pengene du samler inn går direkte til IMPACT Norway.

Trenger du en idé til innsamlingsaksjonen din før du kommer i gang? For å hente litt inspirasjon har vi samlet sammen noen ulike eksempler for deg her.

Maraton, triatlon, sykling, svømming – og innsamling

Maraton 100 x 100Skal du delta i et løp eller en konkurranse? Hvorfor ikke delta for andre enn deg selv? Dermed kan du gjøre din personlige prestasjon til en del av noe større. Uansett om du skal løpe et halvmaraton eller gjennomføre et triatlon, så kan du legge til andre prestasjoner – ved å samle inn donasjoner til et veldedig formål som står deg nær. Venner og familie vil garantert ønske å hjelpe deg med innsamlingsaksjonen din, akkurat slik de også vil stå på sidelinja og heie på deg når du konkurrerer.

Bursdag, bryllup eller annet jubileum?

Er bursdagen din snart? Planlegger dere et bryllup? Skal du ha et jubileum? Det neste spørsmålet er – vil du virkelig trenger alle disse gavene, eller ville noen andre være lykkeligere for et bidrag med pengene som skulle brukes på ting til deg? Alle feiringer som involverer en overveldende mengde gaver er definitivt en god grunn til å starte en innsamlingsaksjon. Så til ditt neste jubileum vil du ikke bare være i stand til å feire deg selv og den fantastiske dagen i ditt liv, men på samme tid, vil det være den dagen du og gjestene gjør noe fantastisk sammen.

Et sportseventyr

Deltar du i Mongol Rally, klatrer du Mont Blanc eller kanskje du planlegger en mini-ekspedisjon inn i Amazonasjungelen? Dette er alle ypperlige muligheter til å samle inn penger til et verdig formål. Særlig hvis du kan kombinere innsamling med hva du skal foreta deg. Om du skal delta i noe maritimt, vil det passe fint å samle inn penger til et flytende sykehus – mens skal du på interrail, kanskje du vil samle inn penger til et sykehustog. Venner og familie vil være interessert i å se hvorvidt du oppnår målet ditt og går hele den lange ferden du har planlagt. Mulighetene for å skape flotte innsamlingsaksjoner i forbindelse med egene aktiviteter og ambisjoner er uendelige. Alt du trenger å gjøre er å teste det ut.

Samle inn penger før du reiser

Om du skal reise til eksotiske land er det flott å samle inn penger til en veldedighet knyttet opp til reisen din. Si at du skal reise i Kambodsja i tre uker. Ville det ikke vært fantastisk å samle inn penger for å forbedre helsetilbudet på Tonle Sap Innsjøen før reisen? Når du endelig besøker landet vil du føle deg veldig bra fordi du har gjort en innsats. Eller kanskje du nylig kom hjem fra India og var rørt av det du opplevde? Kanskje du fikk oppleve at mennesker i vanskelig tilgjengelige områder fikk tilgang til helsetjenester ved hjelp av et sykehustog (ofte kalt det magiske toget), og ønsker å støtte prosjektet? Etter en reise har du spennende historier å dele, noe som er en god motivasjon for en egen innsamlingsaksjon.

Barn på vei

Når en venter barn, blir verden ofte et annet sted. Vi begynner å bekymre oss for fremtiden og blir oppmerksom på en rekke problemer og trusler som vi aldri tenkte på før. Av den grunn er det en fantastisk idé å støtte et prosjekt som arbeider med helsetjenester for barn og mødre før den lille ankommer verden. For eksempel Mothers Clubs eller IMPACT Nursing Institute i Bangladesh, eller 1000-dagers programmet i Kambodsja. Hvis du allerede har barnevogn, baby flaske og sparkebukse, ikke nøl med å spørre om noe annet. Dine venner og slektninger som ikke har gitt deg noe vil sikkert bidra til innsamlingsaksjonen din og støtte en bedre verden for barn.

Høytider

Høytider er alltid bra for å samle inn penger. Julen f.eks. er en god høytid til å dele julefølelsen med andre i verden. Istedenfor å be om julegaver kan du be venner og familie gi en donasjon til innsamlingsaksjonen din.

Kunst for en bedre verden

Gi din neste kunstneriske kreasjon litt ekstra sjel ved å gjøre den til en del av innsamlingsaksjonen din. Uansett hva du skaper for tiden; være det en tegning, et maleri eller en bygning, er vi sikre på at du er kreativ nok til å finne en god sak som kan knyttes til prosjektet ditt. Eller kanskje du er en sanger? Sanger og musikk er en fantastisk måte å kommunisere at andre mennesker trenger vår hjelp.

Sørg for at fansene dine får ta del i ditt neste prosjekt ved å invitere dem til å bidra til innsamlingsaksjonen din. Til gjengjeld blir folk også mer nysgjerrige på det kreative arbeidet ditt.

Er du klar? Gå til innsamlinsgssiden vår, og start din egen innsamlingsaksjon nå!
Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping