A life on the lake – Utstilling og foredrag

The Lake Clinic (TLC) er et fantastisk tiltak som hjelper Kambodsjas aller fattigste ved å tilby gratis helsetjenester i isolerte og flytende landsbyer på den gigantiske Tonlé Sap-innsjøen. Pivotic Consulting AS besluttet nylig å inngå en 3-årig avtale som sponsor for TLC, og denne nye sponsoravtalen synes vi bør feires. Derfor arrangeres et hyggelig og litt annerledes arrangement for å fortelle historien om TLC gjennom foredrag, fotoutstilling og videovisning.

Gründer og daglig leder av TLC, Jon Morgan, kommer hele veien fra Kambodsja for å fortelle oss historien om hvordan TLC ble til og hvilke utfordringer og gleder som møter TLC i hverdagen. I tillegg vil vi i IMPACT Norway, som har vært med som en av hovedstøttespillerne siden starten, fortelle om vårt forhold TLC. Det vil også være en fotoutstilling med flotte motiver fra Tonle Sap-innsjøen og Kambodsja, tatt av Anette Wig i forbindelse med hennes arbeid som frivillig markedsføringskonsulent og fotojournalist for TLC siden 2013.

Det vil  være mulig for de som er interessert å kjøpe fotografiene (all inntekt fra dette vil gå direkte til TLC). I tillegg vil vi vise noen fantastiske videoer som viser forholdene som TLC arbeider under. Det vil også bli lett servering av utvalgte kambodsjanske retter, samt vin og annen drikke.

Arrangementet skal være i Forstanderskapssalen på Sentralen (gamle Christiania Sparebank i Kvadraturen) i Øvre Slottsgate 3, Oslo. Torsdag 26. januar 2017, kl. 18:00.

Arrangementet er kun for inviterte, men IMPACT Norway har reservert et antall plasser for våre IMPACT-venner.  Da det er begrenset antall plasser, gjelder «først-til-mølla-prinsippet». Ta kontakt med Kristin dersom du ønsker å delta:  kristin.hansen@impactnorway.org

 

 

logo-green

Hvorfor har Pivotic Consulting valgt å støtte The Lake Clinic?

The Lake Clinic er et viktig prosjekt i Kambodsja, og vi i IMPACT Norway er veldig glade for at Pivotic Consulting har besluttet å støtte prosjektet.

I en uttalelse fra Pivotics styreleder Christian Wig, legger han vekt på TLCs suksess på tross av store utfordringer:

TLC har tilnærmet alle odds mot seg. Menneskene på innsjøen er «glemt» av nesten alle andre, inkludert av myndighetene. Veiene er elendige. Utstyr og personell må transporteres med båt over lange distanser, på en innsjø der vannstanden kan variere med 8-10 meter. Diesel til båtmotorene må bæres i jerrykanner. Det er varme, innsekter, flom, tørke. Kort sagt: et ekstremt vanskelig utgangspunkt for å få til noe som helst. Og det var akkurat dette som tente oss: Å få jobbe med noe som «alle andre» synes er så vanskelig at de helst vil holde seg langt unna. Og med noen som har turt å satse mot slike odds.

Du kan lese mer om Pivotic Consulting her.

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping