Vellykket TLC-arrangement

Torsdag 26. januar gjennomførte vi sammen med Pivotic et hyggelig arrangement med fotoutstilling og foredrag på Sentralen i Oslo.  Anledningen for arrangementet var øke bevisstheten rund det viktige arbeidet til The Lake Clinic (TLC) gjør for mennesker som bor på Tonle Sap-innsjøen i Kambodsja, i forbindelse med at Pivotic har inngått som en viktig sponsor.

Grunnlegger og Daglig Leder for TLC, Jon Morgan, kom hele veien fra Kambodsja for a fortelle TLC sin historie. Utstillingen av de flotte fotografiene fra Tonle Sap- innsjøen, tatt av Anette Wig, skapte stor interesse hos gjestene.  Hele 13 bilder ble solgt til inntekt for TLC. Det ble servert smakebiter fra det Kambodsjanske kjøkken, laget av Thyda Ros.

Arrangementet trakk fullt hus, som vil si ca. 150 inviterte gjester.

Pivotic ønsket alle velkommen og fortale litt om hvorfor de har valgt å støtte akkurat TLC. Peter Daae og Kristin H. Oishi fra IMPACT Norway holdt innledende foredrag der de fortalte om vårt arbeid generelt og vårt samarbeid The Lake Clinic, som startet allerede da The Lake Clinic var på planleggingsstadiet. Foredraget fra Anette var en spennende reise i tid fra hennes engasjement for IMPACT begynte da hun var 11 år og frem til hennes frivillige arbeide på The Lake Clinic i voksen alder. Innlegget fra Jon Morgan rundet av arrangementet og var nok kveldens høydepunkt. TLCs grunnlegger er en karismatisk hyggelig mann som kan kunsten å trollbinde salen, både med historier om harde realiteter og krydret med morsomme anekdoter.

  

 

En av IMPACTs frivillige medarbeidere, Pernille Rasch-Olsen, hadde med seg kameraet sitt, og har satt sammen denne fine lille videoen fra kvelden.

Slide

IMPACT Norway
Drammensveien 145, N-0277 Oslo
og
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, N-0154 Oslo
Tlf: (+47) 984 20 791
contact@impactnorway.org

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

International Federation of Impact Organizations (IFIO)
FN-Sambandet

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping