Frivillig arbeid

Frivillig arbeid hos IMPACT Norway

IMPACT Norway er en liten og effektiv stiftelse. Vi har et tett samarbeid med våre lokale søsterstiftelser, og kan vise til meget kostnadseffektive prosjekter med svært gode resultater med å bedre helse, forebygge og reversere unødvendig funksjonshemming i Asia og Afrika.

Vi er opptatt av å holde administrasjonskostnadene lave, og kvalifisert frivillige arbeidskraft er til stor nytte for oss. Brenner du for det samme som oss? Kan du tenke deg å bidra med din tid og ditt engasjement?

Som frivillig arbeider i IMPACT Norway kreves det at du er engasjert og kan jobbe selvstendig.

For tiden har vi behov for frivillige medarbeidere som kan bistå med:

IT/ Webutvikling 2-4 måneders engasjement (deltid med fleksibel arbeidstid)

Vår webside har behov for utbedringer og vi søker derfor en frivillig IT konsulent som kan jobbe med oss i denne prosessen.  Personen vi søker er engasjert, motivert og løsningsorientert – og evner å sette seg inn i og løse ulike arbeidsoppgaver. Må ha oppdatert kunnskap om webutvikling og erfaring med Wordpess og Woo Commerce (eller liknende). Arbeidstiden er fleksibel og kan tilpasses din hverdag. Du kan gjerne jobbe hjemmefra. Det forventes at du jobber ca. 5 timer per uke.

Animasjonsfilm 2-4 måneders engasjement (deltid med fleksibel arbeidstid)

Vi ønsker å spre kunnskap og kjennskap om vårt viktige arbeid, og har søker en frivillig medarbeider som kan bidra til å utvikle en serie på 4-5 korte animasjonsfilmer som vi kan bruke til dette formålet. Personen vi søker er engasjert, motivert og kreativ med god formidlingsevne, og har erfaring/ interesse for film og animasjon. Arbeidstiden er fleksibel og kan tilpasses din hverdag. Du kan gjerne jobbe hjemmefra.

Dersom dette er noe du kan tenke deg å bidra med, så send din CV og interessebrev til kristin.hansen@impactnorway.org. Ta gjerne kontakt for eventuelle spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Per i dag har vi dessverre ikke rom for å håndtere pågang av nye frivillige utover de utlyste stillingene. Men om du brenner for det vi jobber med og for, setter vi stor pris på om du vil spre nytt om IMPACT Norway. Følg oss gjerne på Facebook eller meld deg på nyhetsbrev nederst på siden vår for å holde deg oppdatert.

Stor takk til tidligere og nåværende frivillige hos IMPACT Norway

Deres engasjement er særdeles viktig for oss, og har bidratt til at mange fattige mennesker med nedsatt funksjonsevne har fått et bedre og mer verdig liv.

En spesiell takk til David Sneeggen, Anette Wig, Cristoffer Wig, Henrik Roaldsnes, Bård Breivik, Lene Midling-Jensen, Eva Mehus, Kathrine Andersen, Mette Horgen, Stein Wiel, Lisa Emilie Øverjordet, Jessica Ryan, Amber Gintare Rau, Marlene Louise Karlsen, Cecilie Austvik, Mette Horgen, Stein Wiel, Aqib Chaudry,  Hanne Andersen, Ilena Tesfazion, Kristine Kro, Daniel Tjønn Thingvoll, Mette Solberg Fjeldheim, Thomas Holdø Hansen, Lars Kristian Syvertsen, Eirik Martin Stuland og Ida Schage Donovan for deres engasjement!

Leger og kirurger gjør en forskjell i Bangladesh

Se videoen om frivillige leger og kirurger på IMPACTs flytende sykehus Jibon Tari i Bangladesh:

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping