Frivillig arbeid hos IMPACT Norway

IMPACT Norway er en liten og effektiv stiftelse. Vi har et tett samarbeid med våre lokale søsterstiftelser, og kan vise til meget kostnadseffektive prosjekter med svært gode resultater med å bedre helse, forebygge og reversere unødvendig funksjonshemming i den tredje verden.

Vi er opptatt av å holde administrasjonskostnadene lave, og kvalifisert frivillige arbeidskraft er til stor nytte for oss.
Brenner du for det samme som oss? Kan du tenke deg å bidra med din tid og ditt engasjement?

Som frivillig arbeider i IMPACT Norway kreves det at du er engasjert og kan jobbe selvstendig.

Per i dag har vi ikke rom for å håndtere pågang av nye frivillige. Men om du brenner for det vi jobber med og for, setter vi stor pris på om du vil spre nytt om Impact Norge. Følg oss gjerne på Facebook eller meld deg på nyhetsbrev nederst på siden vår for å holde deg oppdatert. 

Stor takk til tidligere og nåværende frivillige hos IMPACT Norway.
Deres engasjement er særdeles viktig for oss, og har bidratt til at mange fattige mennesker med nedsatt funksjonsevne har fått et bedre og mer verdig liv.

En spesiell takk til David Sneeggen, Anette Wig, Cristoffer Wig, Henrik Roaldsnes, Bård Breivik, Lene Midling-Jensen, Eva Mehus, Kathrine Andersen, Mette Horgen, Stein Wiel, Lisa Emilie Øverjordet, Jessica Ryan, Amber Gintare Rau, Marlene Louise Karlsen, Cecilie Austvik, Aqib Chaudry,  Hanne Andersen, Ilena Tesfazion, Kristine Kro, Mette Solberg Fjeldheim og Daniel Tjønn Thingvoll for deres engasjement!

Leger og kirurger gjør en forskjell i Bangladesh


Se videoen om frivillige leger og kirurger på IMPACTs flytende sykehus Jibon Tari i Bangladesh.