IMPACT Norway har fått ny Daglig Leder

Vi er veldig glade for å kunne informere om at Ida Schage Donovan er ansatt som daglig leder for IMPACT Norway fra 1. August 2020.

Ida kommer fra stillingen som prosjektrådgiver hos oss. Hun har vært involvert i IMPACTs viktige arbeid i flere år – også ute i felt.

Ida har en bakgrunn fra bistandsarbeid i Kambodsja og har jobbet for ulike NGOer både i inn- og utland. Hun skal jobbe for å sikre økonomisk bærekraftighet og langsiktighet for organisasjonen som et ledd i generasjonsskiftet med nytt styre og ny administrasjon.

Avtroppende daglig leder

Peter Daae takker for seg som daglig leder i IMPACT Norway. Han har vært involvert i det internasjonale initiativet mot unødvendig funksjonshemming – IMPACT –  siden 1994, og har fungert som daglig leder av den norske delen av organisasjonen siden den ble formelt grunnlagt i 2001. Peter har på denne tiden utrettet utrolig mye.

Det at han nå gir stafettpinnen som daglig leder videre til Ida, betyr ikke at han ikke lenger skal engasjere seg. Snarere tvert imot. Han vil fortsette sitt engasjement som aktivt styremedlem.