En annerledes gave til dine ansatte

Stadig flere bedrifter ser betydningen av å gi en julegave til et veldedig formål. Ønsker du og din bedrift å gjøre en forskjell for noen som trenger det i år?

Over en milliard mennesker i verden har en funksjonshemming som gjør at de ikke kan delta i samfunnet på lik linje med funksjonsfriske mennesker. Over 80% av disse bor i lavinntektsland og 82% lever under fattigdomsgrensen.

Med dagens kunnskap og teknologi kunne over halvparten av verdens funksjonshemming ha vært forebygget, og/eller blitt reversert med tilstrekkelig helsetilbud. Dette arbeider IMPACT for.

Med mobile konsepter som sykehusbåtsykehustogflytende klinikker og ambulansebåt og 4WD-transport og operasjonstelt når IMPACT ut til et stort antall mennesker i vanskelig tilgjengelige områder. Her gir enkle operasjoner mennesker med unødvendige funksjonshemminger syn, hørsel og bevegelighet tilbake.

For å kunne utføre prosjektene våre er vi avhengig av å samle inn nok midler. Hjelp oss å hjelpe! Gi bedriftens julegave til IMPACTs arbeid mot unødvendig funksjonshemming!

Årets julegave til dine ansatte

Dere vil i løpet av få dager motta per mail et pent takkekort til deg selv eller til personen du gir på vegne av. Ta gjerne kontakt om du ønsker kortet tilpasset med personlig hilsen til dine ansatte. Send en e-post til peter.daae@impactnorway.org eller ring Peter Daae på Tlf: 90 74 75 09 så kan vi sammen komme frem til en skreddersydd løsning.

Gi en bedriftsjulegave som gjør en forskjell

Ved å klikke på en av bildene under, kommer du til donasjonssiden, der du enkelt bestiller valgte operasjon. Vi ettersender gavekort som du kan printe ut og gi som julegave.

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping