Veldedighetslotteri til inntekt for IMPACT NORWAYs arbeid

I anledning reiselivsorganisasjonen PATA Norway Chapter sitt 25-jubileum ble det avholdt et lotteri der inntektene uavkortet går til IMPACT NORWAY sitt arbeid for å redusere unødvendig funksjonshemming. 

PATA Norway Chapter markerte sitt 25 års jubileum i oktober, og valgte å la inntektene fra kveldens lotteri gå til Impact Norway sitt arbeid mot unødvendig funksjonshemming. En rekke av PATAs medlemmer var til stede, sammen med styremedlemmer opp igjennom årene. En rekke av medlemsbedriftene stilte med flotte og attraktive premier, som selvsagt også gjorde loddsalget attraktivt.

I løpet av kvelden fikk også IMPACT Norways styremedlem Mette Solberg Fjeldheim holde et innlegg om IMPACTs mobile sykehusprosjekter og hva IMPACT Norway står for.

Følgende bedrifter stilte med attraktive premier som fristet til loddkjøp:

  • Turkish Airlines og Aeroflot stilte med flybilletter
  • Sunhotels og Solfaktor stilte med gavekort
  • Thai Airways, Quatar Airways, Emirates , KLM/Air France ga bort goodie bags
  • Singapore Airlines ga bort en Samsonite koffert og
  • Magasinet Reiselyst ga bort et årsabonnement.

Tusen takk til alle som stilte med premier, til alle som kjøpte lodd og ikke minst styret i PATA Norway Chapter som initierte tiltaket. 

Det er nå overført kr. 6.758,- fra PATA Norway Chapters innsamling til IMPACT Norway. De innsamlede midlene vil i sin helhet bli donert til Jibon Tari, sykehusbåten i Bangladesh, der i alt 16 mennesker får et nytt liv takket være innsamlingen. 

Om PATA Norway Chapter

PATA Norway Chapter, en del av PATA International, er en non-profit interesseorganisasjon som har til hensikt å skape interesse og promotere Asia og Stillehavsområdene blandt reisebyråer, turoperatører, flyselskaper og andre personer og organisasjoner innen reiselivsbransjen med interesse for og trafikk til disse områdene. Les mer her

Vurderer du en annerledes bedriftsjulegave i år?

Stadig flere bedrifter ser betydningen av å gi en julegave til et veldedig formål. Ønsker du og din bedrift å gjøre en forskjell for noen som trenger det i år? Les mer om våre gavekort her – gaver som gir mening

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping