Yoga med IMPACT – i dobbel betydning

Nå i disse koronatider opplever mange ekstra stress, uro og spenninger i kroppen. Yoga kan være et flott verktøy i slike situasjoner. IMPACT Norway ønsker derfor å tilby lavterskelyoga for å forebygge livsstilplager, ensomhet og mentale helseproblemer.

I sommer og høst har vi tilbudt #impactyoga både ute i parker og inne yogastudio som vi har vært så heldige å få låne. Siden det ikke passer å være ute i parken om dagen, og det frarådes å samles inne, inviterer vi nå til online yoga.

Timene er i utgangspunktet gratis for alle, men vi oppmuntrer de som har mulighet til å gi en valgfri donasjon til IMPACT Norways viktige internasjonale arbeid. Du kan lese mer om dette her. Er du i en økonomisk situasjon som gjør at du ikke har mulighet til å donere, så ikke la det stoppe deg. Du er velkommen uansett!

Vipps: 91182

Fredagsyoga i lunsjpausen

En ny nedstengning av Oslo, kombinert med mørketid og novembervær gjør at terskelen for å komme seg ut og bevege på seg og treffe andre er ganske høy. Derfor har vi satt opp en fast lunsjyoga hver fredag under nedstengingen.

Fredagsklassene varer i ca. 30 minutter (tilpasset lunsjpausen din) og vil inneholde både pusteteknikker, bevegelse og en deilig avspenning til slutt. Perfekt for deg som sitter mye ved kontorpulten/på hjemmekontor og jobber på PC dagen lang. Vi hjelper deg å få bevegelse tilbake i kroppen og pusten ned i magen, slik at du kan gå inn i helgen med ro i kropp og sinn!

Du trenger ingen yogaerfaring for å delta. Alt du trenger er litt gulvplass, en matte eller et teppe og klær som er gode å bevege seg i.

Timene passer spesielt godt de som ikke har tid! 🙂

Påmelding:

Vi har opprettet en Facebook-gruppe som heter Yoga with IMPACT hvor vi enkelt kan kommunisere og holde deg oppdatert om nye #impactyoga-eventer. Er du interessert, så meld deg inn i gruppen! Påmelding via gruppen eller direkte i ZOOM.

Har du spørsmål eller trenger teknisk hjelp, så send oss en melding der eller send en epost til kristin.hansen@impactnorway.org

Vi ønsker nye og gamle IMPACT-Yogier varmt velkommen!

Er du en Yogalærer som ønsker å bidra, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil veldig gjerne ha deg med på laget.
Vi ønsker å ha dette som et fast tilbud, slik at vi kan fortsette å introdusere mennesker i alle aldre til yoga og pust, og bli kjent med hvilke fantastiske verktøy det er. Ta kontakt, så finner vi ut av hvordan du kan bidra.


Kontakt detaljer:

Ida Schage Donovan, Daglig Leder
ida.donovan@impactnorway.org

Kristin H Oishi, Styreleder og IMPACT-Yogalærer:
kristin.hansen@impactnorway.org

Mette Solborg Fjeldheim, Rådsleder og IMPACT-Yogalærer:
mette.s.fjeldheim@impactnorway.org