Lyst til å bidra med din kompetanse for en god sak?

Vi søker tre faglig sterke rådsmedlemmer til IMPACT Norways Excecutive Advisory Board, og er på jakt etter deg som har bakgrunn innen IT, jus eller fundraising.  

IMPACT Norway er en del av International Federation of Impact Organisations (IFIO) som jobber med helseprosjekter i 11 land i Asia og Afrika. Med filosofien «Hvis folk ikke kan komme seg til sykehuset, må sykehuset komme til folket» har IMPACT utviklet innovative mobile løsninger som Sykehustog (India), Sykhusbåt (Bangladesh) og Flytende legekontorer (Kambodsja). Hovedfokuset er på forebygging og behandling av unødvendige funksjonshemminger. Les mer om prosjektene våre her.

IMPACT Norway er en liten stiftelse i Norge, og er opptatt av at innsamlede midler skal gå dit de gir ønsket nytteeffekt – ute i prosjektlandene. Derfor drives stiftelsen med en liten administrasjon og stor grad av frivillighet. Styret og Rådet er derfor av uvurderlig verdi. Les mer om våre hverdagshelter her.

Har DU lyst å bidra med din kompetanse og erfaring? Ta kontakt med oss innen 25. Oktober 2020.

OM EXECUTIVE ADVISORY BOARD

Executive Advisory Board er en støttefunksjon til Styret i IMPACT Norway og skal bestå av 8 – 15 ressurspersoner. Som enhet og som enkeltindivider vil Excecutive Advisory Board (Rådet) fungere som diskusjonspartner og rådgivende organ for Styret etter behov.

Beslutninger for IMPACT Norway er underlagt Styrets ansvar, mens Rådet løpende vil være orientert om viktige beslutninger, hendelser og prosjekter for å kunne utøve sin funksjon som rådgivende organ.  

Rådet har som formål å treffes digitalt eller fysisk to ganger i året, og det vil legges vekt på ett årlig fysisk treff for informasjonsflyt, utveksling av erfaringer og nettverksbygging.   I tillegg er det ønskelig at rådets medlemmer er villig til å bruke av sin tid fra tid til annen ved behov.

Kontaktdetaljer

Ida Schage Donovan, Daglig Leder: ida.donovan@impactnorway.org
Mette S Fjeldheim, Rådsleder: mette.s.fjeldheim@impactnorway.org
Kristin H. Oishi, Styreleder: kristin.hansen@impactnorway.org

Slide

Impact Norway
Drammensveien 145, N-0277 Oslo
og
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, N-0154 Oslo
Tlf: (+47) 984 20 791
contact@impactnorway.org

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

International Federation of Impact Organizations (IFIO)
FN-Sambandet

Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle