IMPACT på Pecha Kucha Sustainability Special – OIW2018

 

Fra 24-28 september arrangeres Oslo Innovation Week for 14. gang.  Oslo Innovation Week er verdens største dugnad – et samarbeid mellom ledende internasjonale og lokale startups, bedrifter og andre viktige industriaktører – dedikerte til å skape gode forretningsløsninger for å nå FNs bærekraftsmål gjennom entreprenørskap, teknologi og innovasjon. 

Det er mye spennende som skjer rundt omkring på forskjellige arenaer i Oslo denne uken.  Se fullt program her

 

 

 

Pecha Kucha Night Oslo – Sustainability Session

I går var IMPACT invitert til å holde en Pecha Kucha presentasjon på After Work: Sustainability Session på MESH. 

Pecha Kucha-konseptet ble utviklet i Tokyo i 2003, og er en presentasjonsform hvor hver deltager kan vise 20 bilder, og kan bare bruke 20 sekunder på hvert bilde. Foredragsholderne har altså bare 6 minutter og 40 sekunder på å fremføre sin historie før neste deltaker entrer scenen.  Pecha Kucha blir ofte referert til som en 20×20 presentasjon. Formatet gjør at presentasjonene blir konsentrerte og underholdende. 

Kvelden ble arrangert av SoCentral og Verdens Beste Nyheter i samarbeid med Pecha Kucha Nights Oslo.

Det var fantastisk gøy å få fortelle om IMPACT  på denne måten, i en presentasjon kalt “If the people cannot reach the hospital, the hospital should reach the people”. Hovedfokuset for presentasjonen var The Lake Clinic og deres fantastiske arbeid ute på Tonle Sap-Innsjøen i Kambodsja. Vi fikk også vist frem Sykehusbåten Jibon Tari i BangladeshSykehustoget Lifeline Express i India, løsninger med 4WD og operasjonstelt i Nepal – og helt til slutt en liten introduksjon av vårt nyeste prosjekt som planlegges i Ayeyarwady elvedeltaet i Myanmar.

  

Kristin’s innslag om IMPACTs var den første av 8 inspirerende presentasjoner fra et utvalg av organisasjoner, bedrifter og enkeltpersoner som på svært forskjellige måter jobber med å skape innovative løsninger for å nå bærekraftsmålene.

Kristin Oishi, IMPACT Norway
Thomas Evensen, SoCentral
Mostafa El-Sayed Hussin (EG)
Blogger and human rights activist
Lene Conradi, Mayor of Asker municipality
Beathe Øgård, Students and Academics International Assistance Fund (SAIH)
Caroline Hargreaves
Værøy Lufthavn/Nordic Ocean Watch
Introduction by Marie Harbo Dahle, SoCentral & representative from Verdens Beste Nyheter
Introduction by Kjetil Bjørke, PechaKucha Nights Oslo
Happy Crowd