Julebrev 2016

Kjære IMPACT-venn!

Nok et år er snart over, og 2016 har vært et år med mange høydepunkter for IMPACT Norway. Sammen med våre søsterstiftelser støtter vi prosjekter i 11 land i Asia og Afrika.

Globalt har IMPACTs prosjekter berørt nesten 3 millioner mennesker det siste året.
Over 18,000 personer har fått livsendrende operasjoner som har gitt syn, hørsel eller bevegeligheten tilbake.


Gjenoppbyggingsarbeid i Nepal

Lang erfaring og ekspertise i å drive mobile sykehus samt et stort nettverk av lokale frivillige i distriktene, gjorde at IMPACT Nepal raskt kunne nå ut til hardt rammede områder nære episenteret da jordskjelvet rammet Nepal i fjor. Det ble mobilisert forsyninger og satt opp mobile klinikker for å behandle skadde etter jordskjelvet.

Slik ble IMPACT Nepal en naturlig aktør i nødhjelpsarbeidet og videre i det viktige gjenoppbyggingsarbeidet. IMPACT Norway har derfor økt støtten til IMPACT Nepal, og skal blant annet bidra til gjenoppbyggingen av helsestasjonen i Botacheour.

Les mer om gjenoppbyggingen av helseklinikken i Botacheour her.


Noen reiser gir større inntrykk enn andre

I høst har Mette Solborg Fjeldheim blitt tatt opp som nytt styremedlem i IMPACT Norway. Mette har en spennende bakgrunn og vi ønsker henne velkommen som styremedlem.

Mette er grunnlegger av reisemagasinet www.reiselykke.no, frilansskribent og innholdsredaktør hos Aschehoug Forlag og styremedlem i Pacifi Asia Travel Association (PATA).

 

Les artikkelen «Noen reiser gir større inntrykk enn andre» som handler om hennes første møte med Kambodsja her.


Næringslivet tar ansvar

Pivotic Consulting har nylig inngått en 3-årig avtale som støttespiller for The Lake Clinic (TLC) i Kambodsja. For å feire denne gledelige nyheten arrangeres et hyggelig og litt annerledes arrangement, torsdag 26. januar på Sentralen.

Grunnlegger og Daglig Leder av TLC, Jon Morgan, kommer til Norge for å fortelle historien til TLC gjennom foredrag og videovisning, og en fotoutstilling med flotte motiver fra Tonle Sap-innsjøen i Kambodsja, tatt av Anette Wig.

Dette er et flott initiativ fra Pivotic, og vi gleder oss til å vise frem et prosjekt som IMPACT har vært en viktig støttespiller for helt siden oppstarten.

Les mer om Pivotic og hvorfor de har valgt å støtte akkurat The Lake Clinic her.


Til slutt vil vi benytte anledningen til å takke alle våre viktige støttespillere i 2016: Kavlifondet som støtter Kjøkkenhageprosjektene i Bangladesh, Schage Eiendom som støtter The Lake Clinic i Kambodsja, Berggård Amundsen som har gitt støtte til sykehusbåten Jibon Tari i Bangladesh, Grieg Foundation som har gitt oppstartstøtte til prosjektutvikling i Myanmar, Moltemyr Skole som i år har samlet inn penger til Nepal, Atlas-alliansen som har gitt støtte til organisasjonsgjennomgang og utstyr, og ikke minst Bjørn Schage som hadde det artige initiativet med å samle inn penger til IMPACT mens han kjørte fra Peking til Paris.
Vi vil også takke våre trofaste bedriftsstøttemedlemmer og enkeltpersoner som gir støtte til operasjoner. Deres støtte er av uvurderlig verdi.

Med dette ønsker vi deg en riktig god jul og alt det beste for 2017.

Slide

IMPACT Norway
Kontaktperson: Peter Daae
Adr.: c/o Daae, Olaf Bulls vei 5c, 0765 Oslo
Tlf.: (+47) 907 47 509
Org.nr: 983 141 021
contact@impactnorway.org

Personvern

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

IFIO (International Federation of IMPACT Organisations)
FN-Sambandet
IK (Innsamlingskontrollen)
Lotteri- og Stiftelsestilsynet

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping