Salgsutstilling ga inntekt til The Lake Clinic

I januar i år gjennomførte vi i Impact Norway og The Lake Clinics støttepartner Pivotic et hyggelig arrangement med fotoutstilling og foredrag på Sentralen i Oslo.  I den anledning ble det også holdt en salgsutstilling av fotografier Anette Wig har tatt gjennom sine reiser som frivillig for The Lake Clinic.  Nå er overskuddet av salget overført til The Lake Clinic. 

Anledningen for arrangementet var å øke bevisstheten rundt det viktige arbeidet til The Lake Clinic (TLC) gjør for mennesker som bor på Tonle Sap-innsjøen i Kambodsja, i forbindelse med at Pivotic har inngått som en viktig sponsor for The Lake Clinics arbeid på Tonlé Sap.

Les mer om arrangementet her

Videre ble 13 av Anette Wigs fotografier solgt til inntekt for TLC. Nå er hele overskuddet på i alt kr. 45.000,- overført til The Lake Clinic i Kambodsja.  Jon Morgan, grunnlegger og daglig leder for the Lake Clinic, som også var til stede på arrangementet i januar, har sendt oss en hilsen vi ønsker å dele med dere:

Alle vi i The Lake Clinic ønsker å takke dere fra våre hjerter for denne donasjonen. Det er på grunn av partnere som dere vi kan fortsette å gi omsorg og håp til andre.

Her er noen av de flotte bildene Anette Wig har tatt på Tonlé Sap-innsjøen i Kambodsja: 

Mer om The Lake Clinics arbeid:

På besøk hos The Lake Clinics Mother’s Clubs

The Lake Clinic i Kambodsja

The Lake Clinic seiler mot nye utfordringer

Slide

IMPACT Norway
Drammensveien 145, N-0277 Oslo
og
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, N-0154 Oslo
Tlf: (+47) 984 20 791
contact@impactnorway.org

Ønsker du å donere?
Du kan sette inn en donasjon på vår konto 6030.05.72068 eller med VIPPS 91182

Vi er medlem av

International Federation of Impact Organizations (IFIO)
FN-Sambandet

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping